sile tekan nihh sebelum bace ok...

Monday, March 23, 2009

SEMUE X KENE....

- am i cute?? -

lamenye xpost blog... aku balik hometown 3 ari 3malam ritu di TAIPING,KUALAKANGSAR N IPOH.... ni nk jwb tag jap dri cik orkedanza yg bakal bergelar puan xlame lgi....

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" ini untuk diletakkan di blog anda..

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberi award ini kepada anda..

sy kne tag ngan cik orkedanza a.k.a. yan... skrg die nih ak pggil queen of scandal sbb sibuk buat scandal ngan king nyer... tp mereke xconfirm lgi, n xde sape tau mcm mane hubungan king and queen tersebut yer melainkan YANG MAHA MENGETAHUI dan diri mereke sendiri yer... nnt apble mereke dah declare as king and queen sebenar, jgn lupe ajak aku yer,

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (korang bagi 5 fakta & 5 hobi pon boleyy!)

  • saya suke bergossip
  • saya suke kacau org
  • saya suke makan MCD
  • sayA suke kutuk orang
  • saye nih suke pose sbb saye seorg supermodel
  • saye suke menyanyi dan berlakon sbb saye la primadiva
  • saye suke makan makanan masakan mak, hehehe rindu nasi ayam n ayam masak merah
  • suke tgok rancangan hiburan sbb saye terlibat dlm bidang tuh
  • saye suke kawan ngan sume org.... ngn binatang pun ok, alien??? no komen
  • saye adalah seorg yg gedik dan manje serte mengade2(kadang jer) tp sbenarnye saye seorg yg baik dan tenang dan pling penting cumellll

4. Anda perlu memilih penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda..

4 je ckup la...

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..

:)

1 comment:

orkedanza said...

"nnt apble mereke dah declare as king and queen sebenar, jgn lupe ajak aku yer"

~ya Allah...makbulkn lah doa sahabat-sahabatku ini..~

muahaha...semoga hajat korg sme tercapai ye...i berdoa tuh utk u ol sme...