sile tekan nihh sebelum bace ok...

Wednesday, March 25, 2009

SPA-Q 2, EPISOD AKHIR....


tup tap tup tap, da nak abis da spa q 2 nih, esok 26 mac 2009, tamatla cite nih... sedey plak... tp yg lgi menyedihkan aku, esok aku xdpt tgok final episode nyer, LECTURER aku buat kelas ganti.... isk isk isk, sedey nyer.... walopun dpt tgok online nnt, tp sbg peminat no.1 SPA Q 2, adalah satu kerugian bagi aku.... tp nak wat cam ner, aku plan nak ponteng, tp lecturer siap ckp kemungkinan ade kuiz time kelas ganti nnt..... downnnn sgat.......
tp xperla, aku nak bg ckit klu2 dlm citer spa q akhir esok.... (berdasarkan preview mase episod second last td)
1 - Marlia rujuk balik ngan zafrul
2 - melissa balik ke rumah mama nye
3 - qistina da sihat, n kua dri hospital
4 - fahmi nak pinang qistina, dihalang mak nye...
5 - qistina mintak putus ngan fahmi sbb faham perasaan mak fahmi
6 - leha cube nak bunuh qistina
7 - leha @ saffiera kene tahan polis atas due sebab 1st sbb tipu duit norell dan aryana n 2nd jd mak ayam(tula bisnes leha kat london)
8 - fahmi pujuk qistina, mak ayah fahmi da restu..
9 - anak2 qistina pun restu qistina kawin fahmi
10 - julia yg sengal mengandung anak dafi n nk tuntut harte, qistina confius nk kawin ke x n bawa diri........ pas tu sambungan dalam SPA Q 3 pulak..... dendam julia masih berterusannn.....

3 comments:

orkedanza said...

waaaaa~
ada spa Q 3 ke..
mmg telenovela sungguh...

Afir said...

bgs cd ikut cter ni rupenyer.hehe

farhanaabubakar said...

andaian kita berbza..heee~
tgk mana yg kena :)