sile tekan nihh sebelum bace ok...

Saturday, July 18, 2009

any IDEA????

esok hari ahad......
hari ni da cuti, hari ni satu hari memerap jer dlm rumah sewe nih.....
kemas2 n cuci2 rumah.....
so esok ahad, rase mcm nk kluar, tp xtau nak g mane.....
aku ade beberape cdgan tmpt melaha....
1st - masjid india, sogo, KLCC....
-kebetulan mak aku suh g kdai semuaku kalo xclap mencari tudung nye....
kate mak aku, fesyen tudung2 kat c2 cantik (pengaruh rakan2 la nih).....
pastu mak aku suh g sogo, beli kan handbag.... pastu aku nk g klcc sbb nk tgok wayang.....

2nd - mid valley
-nak g window shoppg jer, beli cheese cake, tgok kat iklan kat mid ade japanese chesee cake....
tgok iklan sgt menyelerekan..... lgi satu nk usha2 buku rujukan audit kat mph.....

3rd - alamanda jerrr.....
-tgok wayang citer skrip 7707, aku xnak tgok heri porter sbb kwn2 aku ckp xbest n membusankan..... lebey2 lgi aku xminat citer2 fantasi, kalo cite mcm obsessed ker okla....
suke tgok beyonce n ali larter gado....

korg rase kat mane aku harus pgi??? xpun aku duk rumah tido jer????
lgipun esok aku akan kluar sengsorg jer......

1 comment:

shahrilazuwan said...

nok, i rasa kalau u bertubung mesti vogue kan... macam mak nur aminah dalam cite nur kasih... tibe... huhuhu...