sile tekan nihh sebelum bace ok...

Saturday, October 30, 2010

ADE KE PATUT!!!!!

Pgi tdi ak n family g makan pgi di sebuah gerai di medan wakaf Taiping....
tengah2 makan tuh dtg la sorg cik adik nih hah ckp salah seorg krew Jalan2 cari Makan, pastu die citerla skrg die tgah cri rakyat Perak bertuah tuk makan bersame Serina mase dorg wat pgram tu kat Perak...... tp ade syarat kalo nk jd yg bertuah tuh, kene bayar RM39.90 n secare rasmi kite dapat makan free di 4 restoren yg baru dibukak di Ipoh..... restoren tu agak hotla tp bese2 je tu pun sbb makanan yg dorang hidangkan bukan dr Malaysia.....
care cik adik bercakap tu sgat la biadap, dorg ingat ktorg kat Taiping bodoh kot nak percaye.....
ingat org Taiping xpenah makan western food ke????
sushi ke hape ke sume da ade kat Taiping......
pastu bley plak nak bagi tiket percume masuk ZOO TAIPING kalau join bende tuh....
boley percaye ker dengan RM39.90 kite bley makan di 4 restoren ala2 hot tu free setaun???
siap dapat tiket free masuk zoo Taiping bile2 mase2 je n berape org pun xkesah......
ingat org Perak ni bodoh2 ker......
sori k, warge Perak ramai da berpelajaran, stakat sushi ke western food ke da beser da......
xperlula nk menunjuk2 yg org KL tu kebiasaan makan2 bende2 tuh....
aku pun penah duk KL.....
lg satu yg xtahan die boley perli ckp tau ke mane Golden Horses Palace Hotel......
of coursela ak tau lebey dr ko, bile mase plak hotel tuh 7 bintang????
kat dunie nih hotel 6 bintang tuh ha hotel burj Dubai tuh....
ade ke hotel tuh kat Malaysia???????
hasilnye kepade cik adik n rakan2 die tuh??? kene maki habis2 an dengan si diva.....
ooohhh korg ingat ak makan kat gerai aku xberpelajaran tinggi la??????
stupid moron nye org.....
alhamdulillah selepas makian aku dorg trus blah n xcari lgi mangse2 kat c2 yg kebanyakan nye orang2 tue..... sian ak tgok pak cik tuh kene tipu......
ape ke jadahla dorg nih.....
dala sume cik adik bumiputera........
harap mekap jer tebal, tp bodoh tahap binatanggg.....
yg pnting aku puasss........

Monday, October 25, 2010

sminggu lgiii.....


alhamdulillah, diriku diterime sebagai salah seorang staff bank terkemuke di Malaysia - Maybank....
bukan gaji tggi nkeje hebat yg ak harapkan tp yg aku harapkan ialah aku akan buat keje sehabis baik....
kalo bley ak nak kejar anugerah pekerja cemerlang maybank...
insyallah......
nk jdi host @ artis tu mcm ne plak kwn2????
ak da mmg semulajadi artis da......
hihihihihi

Sunday, October 17, 2010

OH MY PRADA......

Syukur2....
finally i got my prada.....
skrg bley la jalan2 smbil sebut OH MY PRADA!!!!!!

Saturday, October 16, 2010

persoalanyee?????

aku semakin gemuk.....
persoalannye, sape bertanggungjawab????
adakah salah mak aku yg slalu masak sedap2????
salah adik beradik aku yg xkuat makan n then ak yg slalu hbiskan makanan????
salah ayah aku x rotan ak sbb ak makan bnyak????

huhuhuhu sume salah orangkan????
diri sendiri yg salah xperasankan......
so pengajaran dr cerite pendek nih,
diri sendiri la yg perlu menjawab persoalan pasal diri kite....
faham x????
ntah ape ak membebel kat blog ni....
kalo faham korg mmg genius tahap superb

sombong......

someone 'kutuk2' belakang ckp yg I ni sombong..... WTF.....
sape SOMEONE tuh????
kwn skolah dlu, tpi xla kwn sgat.....
perlu ke ak nak tegur dorg????
ak bukan rapat pun dgan dorg....
dlu ak pengawas, dorg2 nila yg name slalu msuk dlm bku 555 pengawas ak dlu....
stakat add di fb n perlula beramah mesre mcm rapat sgat mase skolah dlu???
sorry naik lorry k.....
ak tau la tujuan nye nak berlagak sbb sudah keje walopun ting tong mase blaja dlu.....
mntg2 la aku keje bese2 je even ad degree,
ak xberniat pun nk sombong ngan korg...
cume ak susah nk lebey2 dgan org2 yg ak kenal2 beser2 jer....
chemistry ok.....

miss the life.....

miss what life???
miss life mase blaja dlu222......
huhuhuhu.....
kenape life skrg mcm xbest????
huhuhu
kawan2 da ade life sndiri.....
sume org fikir nak kahwin dll.....
jrg dpt hangout mcm dulu kala.....
aku????
masih tercari2 n still confusing......
kalo aku xde jodoh di dunie yg sementare nih.....
aku menanti jodoh di alam yg kekal selame2nye nnati....
Insyallahhh......