sile tekan nihh sebelum bace ok...

Saturday, October 30, 2010

ADE KE PATUT!!!!!

Pgi tdi ak n family g makan pgi di sebuah gerai di medan wakaf Taiping....
tengah2 makan tuh dtg la sorg cik adik nih hah ckp salah seorg krew Jalan2 cari Makan, pastu die citerla skrg die tgah cri rakyat Perak bertuah tuk makan bersame Serina mase dorg wat pgram tu kat Perak...... tp ade syarat kalo nk jd yg bertuah tuh, kene bayar RM39.90 n secare rasmi kite dapat makan free di 4 restoren yg baru dibukak di Ipoh..... restoren tu agak hotla tp bese2 je tu pun sbb makanan yg dorang hidangkan bukan dr Malaysia.....
care cik adik bercakap tu sgat la biadap, dorg ingat ktorg kat Taiping bodoh kot nak percaye.....
ingat org Taiping xpenah makan western food ke????
sushi ke hape ke sume da ade kat Taiping......
pastu bley plak nak bagi tiket percume masuk ZOO TAIPING kalau join bende tuh....
boley percaye ker dengan RM39.90 kite bley makan di 4 restoren ala2 hot tu free setaun???
siap dapat tiket free masuk zoo Taiping bile2 mase2 je n berape org pun xkesah......
ingat org Perak ni bodoh2 ker......
sori k, warge Perak ramai da berpelajaran, stakat sushi ke western food ke da beser da......
xperlula nk menunjuk2 yg org KL tu kebiasaan makan2 bende2 tuh....
aku pun penah duk KL.....
lg satu yg xtahan die boley perli ckp tau ke mane Golden Horses Palace Hotel......
of coursela ak tau lebey dr ko, bile mase plak hotel tuh 7 bintang????
kat dunie nih hotel 6 bintang tuh ha hotel burj Dubai tuh....
ade ke hotel tuh kat Malaysia???????
hasilnye kepade cik adik n rakan2 die tuh??? kene maki habis2 an dengan si diva.....
ooohhh korg ingat ak makan kat gerai aku xberpelajaran tinggi la??????
stupid moron nye org.....
alhamdulillah selepas makian aku dorg trus blah n xcari lgi mangse2 kat c2 yg kebanyakan nye orang2 tue..... sian ak tgok pak cik tuh kene tipu......
ape ke jadahla dorg nih.....
dala sume cik adik bumiputera........
harap mekap jer tebal, tp bodoh tahap binatanggg.....
yg pnting aku puasss........

2 comments:

Afzainizam said...

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

cd hudson said...

thanx afzainizam