sile tekan nihh sebelum bace ok...

Monday, December 6, 2010

KENALI PRODUK


What is Amanah Hartanah Bumiputera?

  • A Shariah Compliant Unit Trust
  • An opportunity to benefit from rental income of prime commercial properties.  

Investment Objective

The Fund seeks to provide Unit Holders with a regular and consistent income stream whilst preserving the Unit Holders' investment capital

Investment Strategy

The Fund will seek to achieve its investment objective by investing primarily in the beneficial ownership of real estate in Malaysia from the Sponsor in particular commercial properties including but not limited to office buildings, shopping complexes, commercial centres, logistics and industrial complexes. The Fund will also invest in Shariah-compliant money market instruments and equivalent instruments and hold cash to meet its liquidity requirements

Fund Manager

Mayban Investment Management Sdn. Bhd.

Potential Investors

  • Investors who seek capital preservation
  • Investors with low risk tolerance
  • Investors who wish to benefit from prime commercial property, via rental income.

Eligibility

  • Malaysian Bumiputera:
    • Akaun Dewasa (18 years and above)
    • Akaun Remaja (18 years and above as legal guardian for minors age three (3) months and above but below 18 years. Both legal guardian and minor must be Malaysian Bumiputera)
  • Bumiputera institution¹
    ¹Any Bumiputera institution's investment in the Fund is only by invitation from the Manager and the Sponsor

Minimum Initial Investment

500 Units

Maximum Investment

Limited to 200,000 Units per Unit Holder

Minimum Additional Investment

100 Units

Minimum Balance of Units

500 Units

Minimum Redemption

500 Units

Frequency of withdrawal

Once in a calendar month

Note:

The above details applicable to Individual Unit Holders only

oh my Prada again....

sambil belek2 katalog online sales, diriku berkenan ngan sepasang kasut nihhh...... 
xingat dunie sgguh aku....
keje xsmpai brape bulan da brangan nak beli kasut PRADA.... HUHUHU.... 
tp mmg VOGUE n classy sgguh kasut ni.... so try2 la nak cube beli online, n bile aku check list tuk international shipping xdelak Malaysia.... 
kire selamat jgak la tuh... 
sbb ape, kecantikan kasut ni telah buat aku lupe yg harge nye dlm US DOLLARR!!!!!! dlm US$ 390.00 Bayangkan kalo tukar duit Malaysia???? mau dekat RM2,000.00 selamat..... 
tggu len kali jela nak beli kasut nih.... dala satu je butik PRADA kat Malaysia nih.... 
NILA KASUTNYE, HIGH CLASS KAN????

kalo xmampu jugak beli kat BATA pun OK, buatan Malaysia pulak.......

Sunday, December 5, 2010

so long ago

lame gile x update blog.....
2 mggu ni mcm2 hal berlaku, ade yg best, ade yg xbest.....
kite start dr yg best la.....
plg best ANN WARD is AMERICA'S NEXT TOP MODEL CYCLE 15.....
pic di sbg covergirl mmg meletup....
kalo xletak cover girl n ganti dengan CHANEL ke, REVLON ke, aper2 la yg high fashion mst sesuai.....
huhuhu
lg satu yg best, ak bru balik dr Pangkor.... 1stime aku sampai ke Pangkor tau.....
bestla jgak sbb g ngan family, cume xpuas hati dengan keadaan/makanan hotel yg kami duduk.....
bayaran dala mahal tp hampeh..... huhuhuhu
yg xbest la bnyak jgak......
1 - Aku baru kene maki ngan sorg hambe Allah yg sangat mengaku dirinye hak milik syurga....
nak nasihatkn orang pun perlu ke maki2 mcm syurge tu cmfirm milik ko......
ak xtau sape tp dasar pengecut n pondan tuh hnye tulis namenye sebagai AkuKesianKatKo jer...
kalo ko bace post kali nih, baik ko sedar.... jgan memandai je nak hakimi org suke suki..... ko tuh skadar mengutuk je pandai, hal ehwal syurge nerake jgan nak memandai2 k.....
2 - sikap dingin 
3 - ni pasal keje g, skrg nih aku kene berulang alik dr kuala kangsar ke Taiping 2 kali seminggu....
tensennyeeerrrr...... tp wat cam ne demi keje,,, and ak jugak kene start merayap cr company tuk wat loan....
without training ok.....
4 - bnyak la nak tulis, kire entry dec nih bnyak lak yg xbest kan.... mcm ne????
sabar jela kot..... xpun tabahkan diri.... huhuhu same je kan.... terime jela dugaan nih...... - a