sile tekan nihh sebelum bace ok...

Sunday, December 5, 2010

so long ago

lame gile x update blog.....
2 mggu ni mcm2 hal berlaku, ade yg best, ade yg xbest.....
kite start dr yg best la.....
plg best ANN WARD is AMERICA'S NEXT TOP MODEL CYCLE 15.....
pic di sbg covergirl mmg meletup....
kalo xletak cover girl n ganti dengan CHANEL ke, REVLON ke, aper2 la yg high fashion mst sesuai.....
huhuhu
lg satu yg best, ak bru balik dr Pangkor.... 1stime aku sampai ke Pangkor tau.....
bestla jgak sbb g ngan family, cume xpuas hati dengan keadaan/makanan hotel yg kami duduk.....
bayaran dala mahal tp hampeh..... huhuhuhu
yg xbest la bnyak jgak......
1 - Aku baru kene maki ngan sorg hambe Allah yg sangat mengaku dirinye hak milik syurga....
nak nasihatkn orang pun perlu ke maki2 mcm syurge tu cmfirm milik ko......
ak xtau sape tp dasar pengecut n pondan tuh hnye tulis namenye sebagai AkuKesianKatKo jer...
kalo ko bace post kali nih, baik ko sedar.... jgan memandai je nak hakimi org suke suki..... ko tuh skadar mengutuk je pandai, hal ehwal syurge nerake jgan nak memandai2 k.....
2 - sikap dingin 
3 - ni pasal keje g, skrg nih aku kene berulang alik dr kuala kangsar ke Taiping 2 kali seminggu....
tensennyeeerrrr...... tp wat cam ne demi keje,,, and ak jugak kene start merayap cr company tuk wat loan....
without training ok.....
4 - bnyak la nak tulis, kire entry dec nih bnyak lak yg xbest kan.... mcm ne????
sabar jela kot..... xpun tabahkan diri.... huhuhu same je kan.... terime jela dugaan nih...... - a

No comments: