sile tekan nihh sebelum bace ok...

Friday, January 30, 2009

x sangke aku!!!!



korang nak tau x, xsangke sungguh aku dan keira knightly sam2 pakai fon yang same, thanx la tu da paparazzi sbb dpt tgkp gmbr tuh, aku bru je plan nk tukar fon len, tp memandangkan artis yg top mcm keira pun pkai nokia 6300, aku rase nk terus pakai jer...
nila2 gambar2 sbg bukti tau...

2 comments:

farhanaabubakar said...

nak cakap kononnya taste ko ngn keira sama la ya =P

cd hudson said...

taste hollywood kan...