sile tekan nihh sebelum bace ok...

Saturday, February 14, 2009

ahhaaa....


thanx la kwn2 yg view blog i n amik kesah pasal jerawat tuh, jgn riso yg pntg kite kene jage kesihatan tuh....
ok, mggu ni mggu yg sgt memeningkan n mengelirukan, ni gare2 mid sem PSS (pengantar sains sosial) yg asalnye akan berlngsung pade 23 feb, last2 lecturer tmpal notis n gtau yg midsem diawalkan 16 feb, yg lgi pening tarikh tersebut aku ade kelas len n ade presentation dimane wajib tuk hadir... da la hari same, waktu pun same lak tuh, tensionnnn, so jumaat lepas, ak g jumpe Pn Ainun tuk gtau die maslah ak n grup aku ( dayah n lela), pn ckp, die tempah lu, so kene ikut die, jumpe lecturer 1 g tibe2 die ckp mid sem xley ubah sbb da booking sume n kali kene ikut iso la....
so smpai skrg masey xde jwpn yg mane patut g....
isnin ni bru nk settle balik....
pening kan???
tuk release tension, smalam (sabtu) aku,hosmate ash, achik n bob zoobear g melaha kat alamanda nk tgok geng....
mak ai, laku gile cite nih, xpenah2 ak tgok wayang smapai 2 ari fully book n tiket hbis dijual, dasyat kan?? so kitorg tgok cite eden lake....
mak ai, ni lagi la melampau cite ni ganas nak mampossss....
patut pun 18sg...
ni ringkasan cerite, sorg jantan ni nk bwak awek die g bercuti kat kuari name eden lake, sebenarnye die nk pinang pompuan tuh, so smpai je kat bndar terdekat tuh, dorg pelik sbb penduduk kat situ mmg ganas2... bek laki or pompuan....
akhirnye dorg smpai la kat kuari tuh, kwan tuh terbiar n bakal dimajukan...
so elok je kapel ni nk bahagie kat tepi tasik tuh, dtg lak pengganas2 kecil dr pekan tuh, jahat sgguh ketue die, mcm2 die n kwn2 die (pak turut sume) kaco kapel tuh smpai laki tu xtahan. plg die geram, kete dorg kene curi dek budak2 tuh...
mestila ngamok, sbb dr tasik nk ke pekan tuh jauh kene kuar msuk utan belantare g,
time kapel tu jalan2 kat utan tu dorg nmpk bdk2 jahat tuh, so laki tu gadu ngan ketue bdk2jht tuh, n laki tu tertikam anjing kesyangan bdk hanjing tuh...
bdk hanjing tu ngamuk le, so die kejar kapel tuh...
ni yg best2 nih lawan2 n lari2.... last2 kete dorg tersgkut n laki 2 xdpt kua, die suh gf die kua dptkn bantuan, laki tu kene tgkp n kene dere teruk oleg geng budak2 hanjing td, sian, ngeri, geram, geli... sume ade.... kene toreh la, itula inila, dasyatkan bdk2 amerika, (pndai je ckp bgse @ agame len pengganas, dorg tu lg ganas...)pastu dorg keja plak pmpun tuh sbb risau pmpuantu teport polis, mcm bende ngeri n kejam berlaku, kene bakar, terpijak jerat, tikam menikam, langgar lari, toreh menoreh yg mmg 18sg.... aku nyaris termunth time toreh menoreh tuh....
ending die nih dasyat ckit, kite ingtkn pmpuan tu da selamat, tp rupe2 nye die g umah keluarge budak2 jhat tuh, so ape lgi pmpuan tu mmg xselamat la n xtau ape jdi pas tu, ending scene die tnjuk ketue budak hanjing (ketue pengganas) bley senyum ngan tanpe rase bersalah n pkai spek laki yg die bunh n bakar sambil pompuan a.k.a. laki td menjerit kene dere ngan bapak die, hanjing nye cerite, dasyat gile amerika nihkan, jgan la ade kat malaysie cam tuh yer....
okla smpai disini jer yer, tggu post terbaru plak ye

2 comments:

moon said...

siyes ganas kan cite ni..
takut gile aku ngan remaje tak berhati perut tuh..
anak ayah same jee...
eeeeeiii~~~~
same lah kes ko ngan aku..
alkisah nak tgk geng...
full seat~!!!
aiyooooo...
last2 tgk eden lakee...
ending tak best!!!!!!!
aku rase..
cam ade eden lake II..
heheeh~~~

cd hudson said...

betui...
arap2 biala yg kene bunuh tuh jdi hantu n bunuh balik budak2 kejam tuh...