sile tekan nihh sebelum bace ok...

Wednesday, February 25, 2009

DINNER??? ADE IDEA???

dinner fakulti sabtu akan berlangsung ngan tema kebajikan, pakaian formal ataupun batik, aku xde idea nak pakai ape, tp yg pasti aku kene vogue gile malam tuh sbb dinner akan berlangsung di dewan yang gah, PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTION CENTER, mmg havoc....
so aku xtau nk pkai pe mlm tuh???> any idea??
cadangan baju yg nak di pakai...




xpun baju nih???? berkenan x korang???? hehehehe

3 comments:

oyen said...

yang pink!!!!

er, belang2 tuh sangat cantik...

belang-belang!!!

Haf said...

kalo ko pakai yg pink tu aku mmg xngaku kwn laa...i prefer the 1st,hehe...

cd hudson said...

aku pun suke belang2 tuh,
kalo ikutkan nk pkai yg pink tu, tp xmuat...
hehehe
ak bg kat ko la haf, nak x??/