sile tekan nihh sebelum bace ok...

Monday, February 2, 2009

FEBRUARI.....


februari 2009,
bulan ni mcm2 program n keje aku nak kene setel....
1st skali, aku akan memulekan program diet aku yang terberhenti secara sengaja pade tgah januari rituh....
mulai smalam ( 2 feb 2009 ), aku xkan mkn tghari lgi, aku just mkan pgi n petg jer....
mkanan diet aku mestil yg rebus2 jer n kene bnyakkan mkan sayur....
sbgai permulaan, aku akan beli bnyak salad n timun(my favourite)...
mgkin xlame lgi aku akan jadi vegetarian???? tungguuuu......
2nd, aku nak siapkan projek2 subjek aku....
yg paling utame : SMP, AUDIT LANJUT, PKK, PSS.....
SO, my groups member, get ready to work hard especially for my smp project...
3rd 7 feb ni ade hari interaksi pelajar tahun 2,3,4 kos akaun, harapla program ni berjalan lancar, sbg pemerhati dalaman, harap hfiz junior xtension yer..... nnt abg2 akan tolong...
4th semestinye anugerah grammy ke 51...
tgah fikir ape nak pkai g grammy t ek, kwn2 see me at grammy award red carpet k...(poyos)
5th nk g tgok PGL the Musical 14 feb nih....
tp xtau nak g ke x.... i teringin nk g konsert rihanna.....
6th mybe akan join gangstarz za'ba ngan kaponza..... n aku xtau ape perkembngan terbaru.... nnt klo aku masuk, jgn lupe vote yerr...
7th dinner fakulti, xtau g nk g ke x.... ade idea????
8th ntahla xde idea g wat maser nih,,, see u next time hehehehe....

3 comments:

mr.syazwan said...

wah2 bz erk... mcm artis lak.. hehe

farhanaabubakar said...

we...
kalo nk diet..jgn mkn malam..
mkn pagi n tgh hari plg penting..
malam, xpyh pon xpe..
persoalan: knapa nk diet??? =P

knapa si hafiz jr tu nk tensen2 lak..
psstttt...dia da next presiden kpfep ke??? =)

cd hudson said...

xtau lak...
die tensen sbb ade pgrm interaksi taun3 n 4, die pengarah...