sile tekan nihh sebelum bace ok...

Saturday, February 7, 2009

HaHaHaHaHa.... mulut ku masin???

rini Sabtu 7 feb, aku ade cite yg sgat2la menarik....
1st of all harusla, pgrm interaksi pelajar akaun tahun3 n 4....
alhamdulillah berjaye jgak pgrm tu dijalankan walopun mcm2 msalah ade, pling ketare khadiran akak2 n abang senior tahun 4 yg kurg dri 50%....
good job to 3rd year student sbb ygbhadir lebih 60%, yg selebeynye tuh, pas ni kalo ade masalah2 jgan terkial2 nak cri pusat, kp or lain2...
org da bgi peluang xnak gune, drpd tido kat bilik atau jenjalan smbil bazir duit beli barng2 ISRAEL tu, bek korg dtg pgrm tuh, bergune gak time nak LI n keje nnt,
nnt jgn plak dlm AGM KPFEP, korg nak kate kp xwat pgrm tuk korg....
korg tu jer yg mmg hanj lgi ***** yg xnak dtg..... kalo de hal pnting xperla, boley la diterime.... yg xdtg tanpe sbb tuh, pehal plak?????? lu pikiakla sendiri...
papepun terime kasih kpd yg dtg, korg y dtg ni insyallahla da keje nnt dipermudahkan oleh ALLAH S.W.T. sbb korg bersungguh2, xmcm org yg xdtg tuh....
ok berite kedue plak, pas je settle pgrm tuh, aku melarikan diri dri post moterm, aku bukan malas, tp da busan....
aku n dayah n leyla meneruskan perjalanan ke METROPOINT KAJANG untuk bermain boling....
mulenye aku xnak sbb da 2 taun lebey aku xmen boling tau.. sumpah, tgan aku nih manje, xley angkat berat2 nnt lenguh n aku xley gune tgan ak nnt...
tp demi akak berdue seidup semati tuh aku teruskan jue,
mule2 men mmg la aku sgat teruk asyik masuk longkang jer, sbb aku jeles ngan leyla n dayah, time dorg baling bola tuh aku menyumpah dorg dgna menyebut "LONGKANG", dengan xsemene2nye, bolayg da straight tuh terkona n masuk longkang.... sentap terus leyla time tuh....
badi "LONGKANG" berterusan kpd dayah plak pas tuh....
aku plak dri bola msuk lgkang terus je nek n smpai strike, dasyat x????
persmbahan aku konsisten, keputusannyer, aku menang dgn balingan 95, dayah kedue ngan 91 n leyla ketige 89 kot.... ade gmbarnye, tp aku terdelete plak....
terus sentap akak tuh, sian dorg sblum ni dorg men elok jer, skali kene tempias mulut masin aku nih, terus kalah ngan teruk.... ape2 pun padan muke, hehehehehe
berite ke3, pasal kekeliruan politik di PERAK, aku da jangke peralihan kuase akan berlaku, bukan nk komen.... tp bg aku, wajar sgat BN ambil alih PERAK balik, sbb aku org perak, smpai kuase n daulat sultan dimainkan, tu dah melampau, please PKATAN RAKYAT, nak demontrasi jalanan yg ganas mcm hanjing tuh, please cri tmpt lain, tlg jage kemurnian bandar diraje PERAK tuh, yg slame nih aman n sentose jer, gune la care lain nk protes, care tuh care hanjing jalanan.... jgn nk gune name2 ALLAH S.W.T., kononnye tuk pertahankan ISLAM, sedar ckit, pakatan rakyat di perak 18 DAP, 6 je PAS.... Kkorg nih pertahankan ISLAM ker???? Bukan aku nih racist tau, ....
lgi satu dlm demontrasi hanjing jalanan yg start di tempat suci MASJID UBUDIAH, xdepun kelibat PKR N DAP, kate sepakat.... sepakat ke?????
tuk krajaan BN baru diarap dpt membaik pulih balik kerosakan2 yg dilakukan oleh Pakatan Rakyat di Perak dulu.... n kalo boley, ADUN2 BN bekerje tuk rakyat n bukan tuk diri sendiri n kroni2 u oll...
sekian laporan dri seorang manusie kecil yg menanti untuk mengembang satu hari nnt....

1 comment:

farhanaabubakar said...

berita 1:
kami pon dtg gak =)
sedih kan tgk jumlah kdtgn 4th yer..
pnya la sket..

berita 2:
nak ckp ko ni terror gile la ya men boling he3..

berita 3:
no comment~
harap2 pimpinan baru ni dapat naikkan smula nama Perak..

*dtg tau AGM PERMADARI (ANK PERAK) 15 feb ni..*